info@teamdave.nl

Wie is Dave?

TeamDave 1 van de meest unieke streamers van nederland

Wie ben ik?

Ik ben Dave Gerrits, en een enorm liefhebber van games. In mijn vrije tijd (avonduren) game ik graag en dit deel ik op mijn Twitch kanaal. Ik sta bekend om continu mijn kijkers te betrekken op mijn streams. Interactief en absoluut GEEN top gamer. TeamDave staat voor gezelligheid!

In het dagelijks leven hebben ik en mijn partner de zorg voor ons zoontje (mantelzorger), die 24 uur zorgbehoevend is. In de avonduren kan ik dan ook mijn hoofd legen, en daarom vindt je mij op Twitch! Wil je weten wat er aan de hand is met mijn zoontje? Zie https://wieisdaan.nl

Twitch

In 2014 toen ik 29 jaar was hield ik het voor gezien. Ik vond mijzelf te oud worden om op Twitch te streamen. Dit was voor jonge gasten vond ik destijds.
Begin 2017, na lang nadenken besloot ik toch terug te keren op Twitch, het was hoogtijd om mijn game plays weer te delen met mensen. Dus dat deed ik ook. Ik keerde terug op Twitch. Al vrij snel werd ik ontdekt door enkele kijkers, die besloten om regelmatig terug te keren op mijn streams. Uiteindelijk liep dit steeds verder op in aantallen. Door het voornamelijk streamen van fifa, werd het publiek alsmaar groter. Fifa blijft de maingame, en nu probeer ik meer variatie te brengen! Fifa blijft een stress game dat zal niet veranderen!

Eind 2017 met een record van 25 subs en in najaar 2018 met 78 subs, werd er door kijkers geroepen ‘Dave jij bent een unieke streamer’, ‘Dave jij bent een toffe streamer en hebt oog voor je kijkers’. En meer van dit soort uitspraken. Ik zelf denk er heel anders over, ik ben gewoon wie ik ben! Dit is Dave, dit is TeamDave!

ALL TIME SUB RECORD! Oktober 2019, 131 subs!