info@teamdave.nl

TeamDave keert terug op Twitch

TeamDave 1 van de meest unieke streamers van nederland

TeamDave keert terug op Twitch

Waar het even erop leek dat TeamDave in oktober 2019 definitief een einde maakte aan het twitch avontuur, keert Dave nu als nog terug op Twitch! Waar het exact 3 jaar geleden begon, keert Dave in februari 2020 terug met zijn streams op Twitch.

Energie halen uit de streams

Terug komen op Twitch en dat ‘Back to basic’. Ik begin weer van voor af aan, bouwen aan het kanaal. Ik ben natuurlijk een tijdje weg geweest. En niet te vergeten er is een boel gebeurt. Ik kom terug omdat ik in de avond ‘op’ ben. Ik zoek een manier om een energie boost te creĆ«ren voor mezelf. En streamen is dat! En ik heb het ook gewoon weer gemist! Mijn terugkeer is back to basic. Gamen, samen gamen en de interactie met de kijker. Dat is het allerbelangrijkst voor mijn terugkeer op Twitch.

Hoe wat en waar?

De zorg voor mijn zoontje is nog meer geworden. Dit betekent dat ik niet meer zoals ‘vroeger’ streams kan maken van 4 tot 6 uur. Ik moet het nu beperken tot 2 uur per stream, 20:30u t/m 22:30u. En als de volgende ochtend de wekker niet om 06:00u gaat, kan ik er wel een uurtje aan plakken. Het doel is om 3 streams per week te plannen. We gaan zien of dit lukt…

Wanneer spat je weer van het scherm af?

Op korte termijn!!! Ik verwacht vanaf de 2e week van februari 2020 weer op Twitch te zitten!

Heb je vragen? Leg dan even contact per mail of via social media.